Оренда будівельної люльки в Борисполі

Бориспіль уже давно став містом всеукраїнського значення. У ньому знаходиться один з найбільших аеропортів України. За рік він може обслуговувати до 18,5 млн. пасажирів. І це не межа. Керівництво аеропорту в планах на 2019 рік буде розширювати термінал D ще на кілька гейтів, кожен з яких дозволить обслуговувати ще близько мільйона пасажирів на рік. Окрім аеропорту, у Борисполі ще працює понад 300 підприємств усіх галузей промисловості.

Для забезпечення роботи всіх цих підприємств місто постійно потребує людських ресурсів. Крім того, його близькість до столиці приваблює багато молодих та активних людей з усієї України. За даними Головного управління статистики в Київській області, у Борисполі проживає понад 60 тис. осіб, а у Бориспільському районі ще 50 тис. українців.

Аренда и покупка строительной люльки в Борисполе

Які комплекси будуються у Борисполі

Через постійно зростаюче населення міста у Борисполі будується велика кількість житлових комплексів. За даними сайту lun.ua, влітку 2019 пропонуються квартири в 19 нових житлових комплексах.

У Борисполі більшість забудовників будує житло комфорт класу. Із 19 комплексів, 10 пропонують квартири саме у класі комфорт. Практично всі забудовники можуть виконати чорновий ремонт на вимогу замовника.

Незважаючи на те, що раніше у Борисполі був великий приватний сектор, сучасна забудова виконується висотними будинками. 12 комплексів буде виконано будинками на 10-12 поверхів. Ще 2 можуть запропонувати квартири на висоті до 26 поверху.

Навіщо потрібна будівельна люлька у Борисполі

Будівельна люлька, як один з найпопулярніших видів будівельних підйомників, може стати в нагоді на кожному висотному будівництві. Її можна використовувати не тільки для виконання робіт на фасаді будівлі, а й для підйому будматеріалів на висоту. Будівельну люльку від компанії «Сімакс Україна» ZLP-630 можна використовувати на висоті до 150 м. Отже, вона підійде на кожному будівництві.

Якщо Ви не плануєте придбати будівельну люльку, то зможете вигідно її орендувати в компанії «Сімакс Україна». Вартість оренди у нашій компанії від 6 000 грн з ПДВ. За ці гроші орендар також отримає шеф-монтаж та сервісне обслуговування агрегату протягом усього періоду оренди. Окрім здачі в оренду, ми займаємося продажем фасадних люльок.

Наша компанія має власну ремонтну базу на околицях Києва. Ми підтримуємо своїх клієнтів 24/7. У разі поломки, несправність усувається в найкоротші терміни, або виконується повна заміна обладнання. Бізнес не повинен простоювати!

Фасадна люлька ZLP-630 є універсальною. Вона дозволяє підняти на висоту від 2-х до 6 осіб. Вантажопідйомність установки – 630 кг. При необхідності можна з'єднати дві люльки та отримати кутовий варіант для складних фасадів. Більш детальну інформацію Ви зможете знайти на сторінці «оренда люльок» або дізнатися у співробітників компанії за телефоном.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Популярні Статті

Як працює заклепочник

Як працює заклепочник

Заклепочник – простий та вкрай необхідний інструмент для надійного з'єднання матеріалів. Заклепочники бувають як ручні (механічні), так і електричні (електрозаклепочники). Кожен із видів заклепочник..

12.04.2019
7250
Комплектація будівельної люльки ZLP-630. Комплектація

Комплектація будівельної люльки ZLP-630. Комплектація

Фасадна будівельна люлька ZLP-630 складається з:підвісної платформи, консолей, противаг, електричного щітка управління, лебідок, уловлювачів, сталевих тросів та іншого. Нижче детально описується кожен..

19.11.2019
6072
Ролик для троса

Ролик для троса

Сфера будівництва в Україні розвивається досить інтенсивно, тому на вітчизняному ринку щорічно оновлюється асортимент спеціалізованого обладнання, інструменту та техніки. Найбільш затребуваними в да..

20.05.2018
4612
Як будували висотні будівлі наприкінці 19-го початку 20-го століття

Як будували висотні будівлі наприкінці 19-го початку 20-го століття

Якщо Ви вважаєте, що багатоквартирні будинки – це сучасне досягнення, то змушені Вас розчарувати. Перші багатоквартирні будинки з'явилися ще у Стародавньому Римі та називали їх (інсули). Вважається, щ..

18.12.2019
4454