Будівельні люльки в селищі Коцюбинське

Галузь будівництва в Україні утримує одну з провідних позицій у бізнесі багато років. Забудова нових територій сучасними житловими комплексами – це шлях не тільки до фінансового успіху підприємця, а й значний внесок у розвиток держави та забезпечення молодих сімей комфортним житлом. У більшості випадків зведення нових будівель або ремонт фасадів різних споруд пов'язане з роботою на великій висоті. Щоб звести до мінімуму всі можливі фактори ризику для здоров'я та життя будівельників, забезпечити їм комфортні умови праці та прискорити темп будівництва, ми пропонуємо розглянути варіант використання будівельних люльок.

Строительные люльки в посёлке Коцюбинское

Умови для забудовника в Коцюбинському

Коцюбинське – невелике, затишне селище на кордоні з Києвом. За свою 120-річну історію селище зазнало безлічі змін і сьогодні є одним з улюблених місць для спокійного та розміреного життя. Багато жителів Києва та інших міст прагнуть купити житло в Коцюбинському, щоб позбутися столичної метушні та шуму.

У селищі розвинена транспортна мережа зі столицею та прилеглими містами. Безліч торгових мереж, парки, розважальні центри, спортивні майданчики, освітні заклади – все це приваблює нових мешканців, а значить підвищує ліквідність нерухомості, розширює обрії для будівництва нових житлових комплексів.

Багато успішних підприємців вже скористалися своїм шансом і звели кілька чудових висоток у селищі. Наприклад, ЖК "Атлант", ЖК "Коцюбинський". Без сумніву, будівництво таких високих будівель неможливе без спеціалізованого обладнання. Косметична обробка фасаду, встановлення віконних систем, монтаж освітлення та електромережі, швидке транспортування робочих, витратних матеріалів та інструментів потребує швидкого та місткого фасадного підйомника. До того ж, у Коцюбинському можна не лише купити, а й взяти в оренду будівельні люльки за вигідною ціною.

Будівельні люльки в Коцюбинському від компанії «СІМАКС Україна»

Наша компанія «СІМАКС Україна» пропонує великий асортимент будівельних люльок, допоміжного обладнання та інструментів по всій Україні. Багато років ми співпрацюємо із сотнями забудовників та зарекомендували себе як надійний партнер для кожного. Ми взаємодіємо та надаємо допомогу замовнику на всіх етапах співпраці. Індивідуальний підхід до кожного партнера це наше кредо. Вартість нашої техніки та послуг оптимальна для більшості забудовників.

Получить бесплатную консультацию

+38 067-5000-711

Основні характеристики та переваги експлуатації будівельної люльки

Строительная люлька Симакс на объекте

Використання будівельної люльки дозволяє:

  • Максимально знизити всі ризики для здоров'я та життя робітників завдяки продуманій системі безпеки та страхування підйомника;
  • Працювати на висоті до 150 м із навантаженням на підйомник до 630 кг;
  • Створити комфортні умови праці за рахунок великої площі робочої платформи;
  • Виконувати безліч видів роботи на великій висоті – утеплення та облицювання фасаду, монтаж різних металевих конструкцій, рекламних щитів, освітлювального обладнання тощо.
  • Скоротити витрати на будівництво об'єкта за рахунок зменшення кількості робітників та збільшення швидкості зведення будівлі.

Чому забудовники обирають компанію «СІМАКС»?

  • Компанія "СІМАКС" є офіційним представником китайського будівельного гіганта "International Corporation CMAX" в Україні;
  • У нас завжди в наявності понад 350 будівельних люльок для оренди та продажу;
  • Ми готові співпрацювати та обговорювати індивідуальні умови з кожним клієнтом;
  • Працюємо з кількома сотнями підприємців та допомогли у будівництві кількох тисяч сучасних будівель;
  • Ми на зв'язку 24/7, менеджер готовий відповісти на всі питання та узгодити умови співпраці у будь-який, зручний для вас час;
  • «СІМАКС» пропонує доставку будівельних люльок та іншої техніки за вашою адресою, монтаж, демонтаж та сервісне обслуговування орендованих та куплених люльок;
  • Власна ремонтна база та команда висококласних фахівців дозволяє нам посідати перше місце в Україні щодо забезпечення будівельних об'єктів якісним обладнанням;
  • Завдяки кропіткій та тривалій роботі нашої організації та співпраці з виробником, ми пропонуємо найнижчі ціни на будівельні люльки на українському ринку.

Отримати консультацію

+38 067-5000-711


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Популярні Статті

Як працює заклепочник

Як працює заклепочник

Заклепочник – простий та вкрай необхідний інструмент для надійного з'єднання матеріалів. Заклепочники бувають як ручні (механічні), так і електричні (електрозаклепочники). Кожен із видів заклепочник..

12.04.2019
7265
Комплектація будівельної люльки ZLP-630. Комплектація

Комплектація будівельної люльки ZLP-630. Комплектація

Фасадна будівельна люлька ZLP-630 складається з:підвісної платформи, консолей, противаг, електричного щітка управління, лебідок, уловлювачів, сталевих тросів та іншого. Нижче детально описується кожен..

19.11.2019
6075
Ролик для троса

Ролик для троса

Сфера будівництва в Україні розвивається досить інтенсивно, тому на вітчизняному ринку щорічно оновлюється асортимент спеціалізованого обладнання, інструменту та техніки. Найбільш затребуваними в да..

20.05.2018
4621
Як будували висотні будівлі наприкінці 19-го початку 20-го століття

Як будували висотні будівлі наприкінці 19-го початку 20-го століття

Якщо Ви вважаєте, що багатоквартирні будинки – це сучасне досягнення, то змушені Вас розчарувати. Перші багатоквартирні будинки з'явилися ще у Стародавньому Римі та називали їх (інсули). Вважається, щ..

18.12.2019
4459