Купівля і оренда будівельних люльок у Львові

Фасадні роботи - важливий етап на будь-якому будівництві, і економія на спеціальному обладнанні може дорого коштувати забудовникові. При використанні неякісного обладнання робочим незручно виконувати свої обов'язки і робочий процес сповільнюється. Будь-яка несправність може стати критичною і зупинити роботу на кілька днів або тижнів. Застосування будівельного обладнання з низьким рівнем безпеки може призвести до травмування робітників, або навіть смерті. Саме тому так важливо використовувати тільки якісне обладнання, яке пройшло випробування, має відповідну сертифікацію і знаходиться в справному стані.

Де використовуються будівельні люльки ZLP 630

Сфера застосування будівельних люльок ZLP630 не обмежується роботами по оздобленню фасаду будівель. Крім фасадних робіт, люльки будівельні застосовують:

  • При сервісі інженерних систем зовні і всередині будівлі;
  • Для миття і ремонту вікон в офісних центрах;
  • У виробництві великих суден в авіа - і суднобудуванні;
  • Для ремонту висотних систем на виробництві;
  • При перевірці опор мостових споруд.

Є ще безліч ситуацій, коли будівельна люлька може стати в нагоді і полегшити виконання роботи.

Будівельну люльку можна використовувати для доставки вантажу на висоту.

Вантажопідйомність стандартної фасадної люльки до 630 кг. Орендувати люльку у Львові значно вигідніше, ніж таку велику будівельну техніку, як підйомний кран.

фасадні будівельні люльки ZLP

Переваги використання фасадних люльок при будівництві

Головними конкурентами люльок на ринку оренди будівельної техніки Львова є будівельні ліси і пересувна автотехніка. І один, і інший вид конструкцій можна ефективно застосовувати при малоповерховому будівництві, але у них є багато недоліків.

Для установки будівельних лісів потрібен рівний ґрунт поблизу об'єкта, так як вони не стійкі на нерівній поверхні. Крім цього, будівельні ліси не мобільні, і їх переміщення уздовж будівлі трудомісткий і тривалий процес. Як альтернатива, будівельні люльки легко закріплюються на даху будівлі або міжповерхових перекриттях, і швидко переміщуються по периметру будівлі.

Підвісна платформа безпечна для використання. Конструкція люльки фасадної продумана до дрібниць: міцні матеріали (металевий корпус з укріпленою нековзною поверхнею підлоги), високі огорожі відповідно до Держстандарту, покращена гальмівна система з наявністю уловлювачів. У стандартну комплектацію люльки включені два види гальмівних систем: дискова і колодкова. Вони відповідають за процес гальмування не тільки в разі відключення електроживлення, але й при перевантаженні кабіни.

Величезною перевагою використання фасадної люльки у Львові є можливість змінювати довжину конструкції. У цьому старовинному місті України безліч будівель нестандартної форми. Конструкція люльки дозволяє здійснювати фасадні роботи в різних умовах.

Для транспортування люльки не потрібен спеціальний транспорт. Доставити платформу на об'єкт можна на будь-якому вантажному автомобілі. Якщо Ви купите люльку будівельну у нашій компанії, ми організуємо безкоштовну доставку обладнання на об'єкт.

Що краще: орендувати чи купити будівельну люльку у Львові?

Оренда люльок будівельних

Залежно від потреб Вашої компанії ми можемо запропонувати Вам оренду будівельної люльки у Львові, або ж її придбання. Безліч компаній у великих містах України пропонують купити будівельну люльку, але «Сімакс Україна», яка працює на будівельному ринку з 2008 року, вже зарекомендувала себе, як надійний і чесний продавець.

Незалежно від того, вирішите Ви купити або орендувати будівельну люльку, наша компанія надасть Вам повну підтримку і супровід. Ми здійснюємо:

  • доставку люльок будівельних на об'єкт;
  • шеф-монтаж;
  • вводимо в курс правил експлуатації, або можемо надати кваліфікованого співробітника, який буде супроводжувати платформу;
  • надаємо повне сервісне обслуговування на весь період оренди, або до закінчення гарантійного періоду.
  • маємо власну базу витратних матеріалів для швидкого ремонту обладнання;
  • в разі серйозної несправності робимо заміну люльки в найкоротший термін.

В нашій компанії продаж будівельної люльки здійснюється за доступною ціною в Україні. Ми є офіційними представниками компанії-виробника і можемо запропонувати додаткові бонуси своїм покупцям в 2019 році.

Технічні характеристики базової моделі люльки ZLP-630

Оренда люльок zlp 630
  • Розміри агрегату, ДхШ: 600 x 69 см;
  • Вага люльки: 1,8 т;
  • Максимальна вантажопідйомність: 630 кг;
  • Максимальна висота підйому: 150м;
  • Швидкість руху уздовж будівлі: близько 9,5 м / хв;
  • Місткість: від 2 до 6 осіб;
  • Висота огорожі: 1,12м;
  • Гальмівна система: дискова і колодкова;
  • Кількість противаг: 36;
  • Кабель живлення: в комплекті 100м, 5х2,5;
  • Обробка металу: оцинкований або фарбований.

Якщо Ви бажаєте купити будівельну люльку з іншими характеристиками (або її орендувати), необхідно зв'язатися з співробітниками компанії і здійснити попереднє замовлення. Ми можемо надати люльку у Львові в будь-якій комплектації.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Популярні Статті

Як працює заклепочник

Як працює заклепочник

Заклепочник – простий та вкрай необхідний інструмент для надійного з'єднання матеріалів. Заклепочники бувають як ручні (механічні), так і електричні (електрозаклепочники). Кожен із видів заклепочник..

12.04.2019
7250
Комплектація будівельної люльки ZLP-630. Комплектація

Комплектація будівельної люльки ZLP-630. Комплектація

Фасадна будівельна люлька ZLP-630 складається з:підвісної платформи, консолей, противаг, електричного щітка управління, лебідок, уловлювачів, сталевих тросів та іншого. Нижче детально описується кожен..

19.11.2019
6072
Ролик для троса

Ролик для троса

Сфера будівництва в Україні розвивається досить інтенсивно, тому на вітчизняному ринку щорічно оновлюється асортимент спеціалізованого обладнання, інструменту та техніки. Найбільш затребуваними в да..

20.05.2018
4612
Як будували висотні будівлі наприкінці 19-го початку 20-го століття

Як будували висотні будівлі наприкінці 19-го початку 20-го століття

Якщо Ви вважаєте, що багатоквартирні будинки – це сучасне досягнення, то змушені Вас розчарувати. Перші багатоквартирні будинки з'явилися ще у Стародавньому Римі та називали їх (інсули). Вважається, щ..

18.12.2019
4453